A legmagasabb minimálbér?

A legmagasabb minimálbér?

 

Ez a blogbejegyzésem arról fog szólni, hogy miért fontos, hogy gazdaságilag rendbe kerülj, és mutat is neked egy utat erre.

Orbán Viktor egy parlamenti felszólalásában azt mondta, hogy ma Magyarországon a valaha volt legmagasabb a minimálbér, és ez igaz. 

Azt viszont nem tesszük mellé, hogy ma Magyarországon a valaha volt legmagasabb a kenyér ára. Ma délután édesapámmal vásároltunk, és megkívánt egy fajta kenyeret, és felesbe vettünk egyet (jelzem, nem szoktam kenyeret venni), és amikor kimondta a hölgy, hogy 2.000Ft lesz, azt hittem, hogy nem jól hallok. Ez egy két kilós kenyér volt. Ennek megfelelően egy kg kenyér ma Magyarországon 1.000Ft.

Ha nagyon utánanézünk, akkor ez azt jelenti, hogy nagyjából egy minimálbéren élő ember 150 db kenyeret tud megvenni a fizetésén. Amikor én kezdtem az életem, akkor az első fizetésem 55.000Ft volt, és egy kg kenyér 120 Ft volt. Ennek megfelelően egy havi fizetésből nagyjából 458 db kenyeret lehetett megvenni, ami megközelítőleg 3x annyi, mint most, ha jól számolok.

Nem akarok politizálni, nem ez a célja ennek a levélnek, hanem az, hogy nézz rá az adatokra, és ne higgy el mindent. Gazdaságról beszélek neked. Kő kemény gazdaságról…

Az a helyzet, hogy nem bízhatsz a politikában, és abban, hogy majd csak jobb lesz. Nem lesz jobb, hacsak te magad, és a dolgokat körülötted meg nem változtatod. Ahhoz viszont, hogy változtass tudnod kell az irányt.

Azt vettem észre, ahogy hétről hétre foglalkozok emberekkel, hogy az irány az, ami hiányzik. Nem tudják, hogy hova tartanak, csak mennek “a valahova”. Bíznak abban, hogy majd csak jobb lesz a helyzet, és változnak a dolgok. De van olyan is, aki nem így gondolkodik, hanem azt mondja, hogy ő küzd, hogy jobb legyen.

Ezért is döntöttem úgy, hogy megírom ezt a levelet, és elküldöm neked. Nem politizálni akarok, vagy valami ilyesmi, hanem most a pénzről akarok veled beszélni. Arról, hogy hogyan vedd kezedbe a, és szerezd vissza a pénzügyi sorsod irányítását, és hogyan válj elpusztíthatatlanná. A média, és a facebook hírek elmond neked néhány hírt a dolgok állásáról, de egyikük sem fog oda állni a hátad mögé, és nem fog segíteni neked a nehéz időkben. Nem fogják azt elmondani neked, hogyan legyél győztes az életben.

Nem fog a szomszédod sem, és nem fognak a munkatársaid sem, sőt a főnököd sem. Közölni fognak neked dolgokat, hogy mi a helyzet az életükben, a világban… stb.

Amit olvasol vagy hallasz hírek, van, hogy manipulált hírek, mert az igazságot el akarják a nagyhatalmak titkolni előled. A statisztikákat el akarják titkolni előled. Sok esetben az van, hogy eléd van tárva egy igazán szörnyű világ, és ráveszik az embereket, hogy beszéljenek a szörnyűségekről, mert addig sem foglalkoznak az igazsággal, hanem azzal, hogy mi teszi őket tehetetlenné.

Azt az egyik cél, hogy ne gondolkozz, hanem csak híreket ismételgess, közben pedig manipulálják az üzemanyag árakat, az energia árakat, az árfolyamokat, és bizony arra akarnak sarkallni, hogy húzódj vissza az odudba, és spórolj, és használj kevesebbet mindenből.

Növekszik a hitelösszeg, és azt hitetik el veled, hogy azért mert az infláció nagy, pedig egy ugyanolyan manipulációról van szó, mint 2008-ban a svájci frankos hiteleknél, csak akkor másképp tették ezt. Most, a valaha volt legmagasabb a kamatláb (=A kamatláb egy meghatározott időszakra (rendszerint egy évre) fizetendő kamat összege és a kölcsönzött pénzösszeg közötti – százalékban kifejezett – arány. A kamatláb tehát azt mutatja, hogy időszakonként a kölcsönösszeg hány százalékát kitevő kamat fizetendő. – Wikipédia.hu).

Ez a való élet! 

Tehát, nézzünk szembe a valósággal, mert abban reménykedni, hogy jobb lesz, ha nyugdíjas leszel, vagy ha valami változás jön nem a legbombabiztosabb megoldás.

Az egyetlen megoldás, ami megoldás a gazdasági válságra, a növekvő árakra, a növekvő kamatlábra az TE magad vagy!

Valójában TE magad vagy Önmagad számára a legértékesebb vagyonod, mindaddig, amíg te vagy a termelés középpontjában a munkáddal, a tudásoddal, az erőddel, hiszen TE teremted meg a betevő falatot, és nem más.

Mindaddig jól is fogsz működni, amíg fektetsz magadba, és úgy kezeled magad, mint egy igazán jó befektetést, mert aki neked többet hoz a konyhára az TE magad vagy.

Kérdés az, hogy megvannak-e az eszközeid arra, hogyan termelj több pénzt, amivel az álmaidat meg tudod valósítani? Valós megoldások vannak-e a kezedben, és ezek a megoldások válságállóak-e?

Amikor az embernek megvannak az eszközei arra, hogy termeljen pénzt, hogyan teremtsen értéket, amit el tud cserélni másokkal az életben, akkor nem lesznek hatással rá a rossz hírek, a recesszió, az emelkedő hitelösszegek, és a folyamatosan emelkedő árak. Ehhez viszont ismernie kell bizonyos természeti törvényeket, és az emberi elmének a valódi működését. A Természeti törvények azok a törvények, amiket sem a hit, sem az emberi akarat nem képes befolyásolni, mert azok beton biztosak – legalább is ebben a jelenlegi világban. Az emberi elme működésével pedig nem arra gondolok, hogy valami pszichológiai dolgot kell ismerned, mert ez nagyon is túlmutat rajta.

A kétségbeesés és a bizonytalanság akkor kezdődik, amikor nincs biztos eszközöd arra, hogy túlélj. Tudom, mert én is voltam ebben a helyzetben. Jó pár éve ugyan már, de nem voltam megelégedve az életemmel, és nagyon sokat küzdöttem azért, hogy túléljek, mert a fent említett dolgok nem voltak teljes egészében a kezemben, hanem csak töredékek. Most már több, mint 25 éve kutatom a kommunikációt és az emberi élet rejtelmeit, és bizony sok mindenen mentem keresztül, nagyon sok viharon, ahhoz, hogy elérjek oda, ahol most vagyok (elismert tréner, sikeres stresszkezelő specialista, író, és egy olyan csapat tagja, és alapítója, akik az emberi problémák mindegyikét (mentális, és fizikai egészség, víz, környezet…stb.) képes hatékonyan megoldani – ez a Golden Team www.arany-kor.hu).

Szóval, hogyan tudsz pénzügyileg szabad lenni? Első sorban meg kell ismerned magad, a természeti törvényeket, és ki kell ásnod azt, hogy valójában miért vagy itt ezen a bolygón, mi a célod, és a célod felé vezető úton pontosan hol van az elakadásod.

Érvényre kell juttatnod az akaratodat ebben az életben ahhoz, hogy azt az életet éld, amit valójában szeretnél élni.

Nos, ezért raktam össze neked egy olyan tesztet, ami kideríti, hogy mi a helyzet veled valójában, és mi az, ami nem megy. Ez az FGS Személyiség- és életcél teszt, ami már több száz embernél bizonyította, hogy jól működik, és képes megmutatni, a probléma gyökerét.

Nagyon sok lenne itt leírni, hogy ez a teszt hogyan működik, és azt, hogy pontosan mit is kapsz általa, de röviden el tudom neked mondani azt, hogy mi ez az egész:

 1. Ez nem egy pszichológiai teszt, hanem ez a teszt rólad, mint emberi lényről szól.

 2. Megmutatja, hogy milyen úton haladsz most, és pontosan hol van az elakadásod az életedben.

 3. Személyre szabott teljesen, és nagyon személyes, tehát nem egy általános képet kapsz, hanem olyan dolgokat mutat meg, ami néha megdöbbentő is tud lenni.

 4. Pontos képet ad arról, hogy milyen eszközeid vannak az életben, amiket nem kell most fejlesztened, és pénzkidobás lenne, ha azok fejlesztésére költenél.

 5. Kíméletlenül megmutatja, hogy milyen eszközök hiányoznak az életedből, amikkel viszont, ha nem kezdesz valamit, akkor bajba fogsz jutni előbb vagy utóbb.

 6. Megmutatja a számodra, hogy nagyjából merre is van az a cél, és hogyan is néz ki, amiért itt vagy most ebben az életben.

 7. Megmutatja annak a problèmának a kiinduló pontját, ami miatt jelenlegi problèmád, elakadásod van. Ami miatt úgymond bajba keveredtèl, ès megmutatja egyúttal a kivezető utat is számodra.

Pontosan mit kell tenned, hogy ezt a tesztet kitölthesd, és megkapd az eredményt?

 

 1. Menj el a https://fgsakademia.hu/termek/szemelyiseg-eletcel-es-kepessegteszt-es-kiertekeles oldalra és vásárold meg a tesztet.

 2. Fizesd ki, és amikor látjuk a megrendelésed, és a kifizetésed, meg fogjuk neked küldeni a tesztet. Kapni fogsz egy linket, amin keresztül ki tudod tölteni.

 3. Szánj rá egy nyugodt kb. 20 percet és töltsd ki a tesztet.

 4. Amikor látjuk a beérkezett tesztedet, ráteszünk arra a listára, akikkel időpontot kell egyeztetni tesztértékelésre.

 5. Pár napon belül én vagy az egyik kollégám keresni fog időpontért, tehát nagyjából határozd meg, hogy neked  mikor lehet jó a tesztértékelés, és azt is, hogy online vagy személyesen szeretnéd ezt megoldani (merthogy mind a kettőre van lehetőség).

 6. A közösen meghatározott időpontban megtörténik a kiértékelés, és kapni fogsz egy megoldási javaslatot, amitől természetesen eltérhetsz, ha akarsz. 

Mit fogsz kapni a teszt kiértékelésével?

 1. Megtudod, hogyan növeld a bevételed, és  mi áll pontosan a pénzed, és a termelőképességed útjában. Azt gondolom, hogy ez az egyik legfontosabb dolog, ennél nincs fontosabb, mivel ebben a világban pénzen tudsz olyan dolgokat megvenni, amivel el tudod érni a céljaidat, meg tudod teremteni a megfelelő pénzügyi biztonságot magad és a családod számára. Ha nincsenek tartalékaid, és nem növeled folyamatosan a tartalékaidat, akkor bizony elkerülhetetlenül bajba juthatsz.

 2. Megtudod, hogy mik azok a természeti törvények, amikkel jelenleg szembe mész, és azt is, hogy mit kell tenned, hogy ezt megváltoztasd. Amikor egy természeti törvénnyel szembe megyünk az olyan, mint leugrani a tizedikről és azt mondani, hogy nem hiszek a gravitáció törvényében.

 3. Megtudod, hogy működik valójában az ember, és rálátást kapsz arra, hogy nálad hol van elakadás, miért nem úgy működsz, ahogy te igazán szeretnéd.

 4. Kapsz egy pontos képet arról, hogy miben kell fejlesztened magad, vagy hogy mit kell kezelned ahhoz, hogy valódi eredményeid legyenek az életben. Ez nagyban összefügg azzal, hogy képet kapsz arról, hogy nagyjából mi a célod, és milyen képességeid vannak, amit valamiért nem hasznosítasz most az életben.

Tehát, már csak egy dolgod van, hogy elindulj ezen az úton, és kérd a tesztet, mert napokig tudnék beszélni arról, hogy ez a teszt mit is ad valójában. Ha kíváncsi vagy mások véleményére, azokéra, akik már voltak tesztértékelésen, akkor menj el a facebook oldalunkra (https://www.facebook.com/fgsteszt) és nézd meg a véleményeknél, hogy mit írnak az emberek.

Készen áll minden ahhoz, hogy megtudd, hogyan legyen minőségibb életed, már csak TE kellesz hozzá!

Veled kezdődik minden! Hajlandó vagy magadba fektetni egy kis pénzt?

Ha nem, nincsen semmi gond, nem kell tenned semmit, csak élvezd ezt a mai napot. Bízom benne, hogy egy pár dolog segítségedre volt ebben a bejegyzésben, és adott valamit.

Ha viszont úgy döntesz, hogy nekivágsz ennek az útnak, akkor ne tegyél bele időt, hanem indulj el most, mert egy igazi kaland vár rád a jobb élet felé, egy igazán minőségi élet felé.

Kattints Ide, és rendeld meg a tesztet.

Alig várom, hogy találkozzak veled, és megismerjelek téged, és a kezedbe adhassam azt a kulcsot, ami a te személyes életminőséged változásának kapujához való.

Barátsággal,

Fekete Gábor Sándor

Megosztás:

Megosztás:

További bejegyzések:

Scroll to Top