Modern orvoslás és modern stresszkezelés: A működő megoldások bemutatása

Díjmentes Élő Előadás Zoom-on Fekete Gábor Sándorral és Dr. Tápai Máriával

2023. október 23. (hétfő)
18:00-20:00

Fontos!

Az előadás ingyenes! DE! Jelentkezni szükséges,
mert e-mailben fogjuk a linket küldeni!

Neked is eleged van már a sokat mondó elméleti képzésekből? Valami olyat szeretnél, ami működik is a gyakorlatban?

Üdvözöllek, örülök, hogy rám találtál!

Fekete Gábor Sándor vagyok, Tudatos Kommunikáció Specialista, Nemzetközi Tréner és Író, Stresszkezelési Szakember, Életstratéga.

Az ügyfeleim szerint én vagyok az egyik leggyakorlatiasabb és a legérthetőbb tréner, akit csak ismernek. Tudom, hogy miről beszélek, és nem csupán be tudom mutatni, hanem közérthetően át is tudom adni úgy, hogy azt azonnal használni lehet, és eredményeket lehet vele elérni. Ma már nem kell bizonygatnom semmit, hiszen az eredmények, amit embereknél és cégeknél elértem magukért beszélnek. A kérdés inkább az, hogy TE, mire keresed a válaszokat.

Mi az oka annak, hogy érezzük azt, hogy szabadok vagyunk, hanem azt, hogy stresszesek, nincs időnk, esetleg pénzünk vagy nem vagyunk annyira egészségesek?

Valójában nem az a probléma, hogy stressz ér bennünket, hanem az, hogy nem tudjuk helyesen kezelni. Ennek következtében csapdában érezzük magunkat, és sokszor elmaradnak a tudatosan meghozott döntések az életünkben.

A mai sikerkönyvek egyik legnagyobb kliséje, hogy nem a probléma gyökerét mutatják meg, hanem a felszínt kapargatják holmi motivációs gyakorlatokkal, és azzal, hogy legyél jobb, dolgozz többet, és kommunikálj jobban, szervezd jobban magad és az életedet…stb.

Ezeknek természetesen önmagukban van értelme, ugyanakkor nem oldják meg a problémát! Ettől még nem fogod jobban kezedben tartani az életedet! A tapasztalat azt mutatja, hogy az ember szeretne úgy élni, hogy boldog, kiegyensúlyozott, jó családi élete van, van egy jó párkapcsolata, szereti a munkáját, energikus. 

Még sem így él! Keresik az emberek a megoldást, és lehet, hogy TE is egy ilyen megoldást kereső ember vagy, aki már sok mindent kipróbált, és mindegyik használt is valamennyire, de hosszú távon nem maradtak meg az eredmények. Ennek van egy pontos oka, amit egy természeti törvény foglal magában: „Ha valamely problémának nem az okát, nem a valódi gyökerét találod meg, akkor az a probléma tovább fog élni! Azonban, ha egy problémának megtalálod a gyökerét, az igazi okát, akkor a probléma megszűnik létezni, mivel a bizonytalanság, ami éltette lecserélődik tudásra.”

Ezt az egészet súlyosbítja az, hogy sokszor olyan dolgokra beszélnek rá bennünket, ami a végén pénzkidobásnak minősül.  Mindegy, hogy cégvezető vagy, üzletember, magánember, vagy egy magát egyszerű munkásembernek valló egyén…MINDEGY!!!… A természeti törvények, és az emberi elme valódi működése téged is érint, és ezeknek a nem tudása is természetesen!

Több, mint 25 éve kutatom az embert, a működését, és a kommunikációt, és ráleltem az emberi elme valódi működésére, amit ha nem tud igazán az ember, akkor nem is tudja igazán kezelni az emberi problémákat. Mindemellett megtaláltam azt a 22 Természeti Törvényt, melyek a mindennapi életünkre hatással vannak, ha tudomást veszünk róluk ha nem.

Az élet nem egy szerencsejáték, és nem is a babona, vagy a kiválasztottság kérdése, hanem egy szabályokkal körülírt játék, amit a nyerésre játszunk. Ezért egy valamit jegyezz meg: A játékot azért játsszuk, hogy szórakozzunk, és ha az élet – legyen szó akár magánéletről, akár üzleti életről, vagy tárgyalásról – nem szórakoztató, nehéznek, és göröngyösnek éled meg, akkor valójában nem játszol, hanem szenvedsz.

Sok emberrel álltam már együtt színpadon, akik között voltak kutatók, orvosok, pedagógusok, nagy vállalkozók és trénerek is, mint pl.: Dr. Tápai Mária integratív orvos, Nacsa Mihály kutató, Kasza Tamás lezárás specialista, Novák Ferenc gyereknevelési szakember, és pedagógus, de mindegyikük megerősítette, hogy félre kell tenni a nem vagy kevésbé működő módszereket, és helyére életet támogató, és működőképes dolgokat kell beilleszteni. Szóval érdemes félretenned mindazt, ami miatt lebeszélnéd magad, hogy ne gyere el, és ne legyél ott ezen az előadáson, és érthető, ha vannak ilyen kétségek, de ennek most vége!

GYERE ÉS ENGEDD MEG, HOGY MEGMUTASSUK NEKED, HOGYAN KEZELD HELYESEN A STRESSZT, HOGYAN NE KERÜLJ BELE A CSAPDÁBA, ÉS HOGYAN HOZZ TUDATOS DÖNTÉSEKET!

Jelentkezz az előadásra most, és tudd meg az okokat, hogy játszhasd az életet, és nem elszenvedd azt!

RÉSZLET EGY ELŐZŐ TRÉNINGBŐL

Ez a díjtalan előadás azért van, hogy Te könnyen és okosan elkerüld azokat a problémákat, amitől nem lesz bevételed, és amikkel az ügyfeleim rendszeresen megkeresnek engem:

 1.  Nincs elég idejük.
 2. Nincs elég pénzük.
 3. Nem úgy működik a cégük, ahogy azt elképzelték.
 4. Stresszesek.
 5. Nem teljesen jó az egészségi állapotuk.
 6. Fáradtak, és van, hogy látszólag indokolatlanul megbetegszenek.
 7. Nem minden esetben tudatos döntést hozni, vagy talánhelyzetekben élnek.

Kedves Látogató!

Egy csomó marketing, értékesítési, és motivációs szemináriumon voltál már, AMIK JÓK VOLTAK, de valahogy nem tudod kihozni belőlük a MAXIMUMOT?

Miért nincs akkora eredmény, mint ami elvárható lenne?

Ha még mindig kőkorszaki módszereket alkalmazunk a problémák megoldására, arra, hogy nem jól megy az életünk, vagy a cégünk, olyan módszereket, amik már akkor sem működtek teljesen jól, amikor kitalálták őket, akkor az eredmény elmarad.

A kérdésem az, hogy VALÓBAN MŰKÖDŐ MEGOLDÁSOKAT AKARSZ?

Ha Te profi vagy a problémák megoldásában, és az életed kezelésében, ha profin tárgyalsz, és profin oldod meg az élethelyzeteket, akkor ez az előadás nem neked szól!  

Olyan embereknek tudunk segíteni, akik bátrak bevállalni az elakadásukat, és akarnak változtatni.

Voltál már úgy, hogy eltervezted, hogy milyen jól fognak elsülni a dolgok, vagy milyen nagy üzletet csinálsz, vagy milyen jó lesz majd ha…és aztán jött valami, ami teljesen keresztülhúzta a számításaidat, és végül kialakult benned egy mondat, hogy „ember tervez, Isten végez”. Pedig te megtettél mindent a sikerért.

Bizony megváltoztak a dolgok, és ma már a kevésbé, vagy nem teljesen működő megoldások nem elegek arra, hogy az ember sikert érjen el és egészséges legyen teljesen. Vagy halálra dolgozza magát, vagy nagyon jó helyen dolgozik, vagy talál valami jó dolgot, amitől gazdag lesz… Te is tudod, hogy ezek fél megoldások.

Tisztán és érthetően tudnod kell, hogyan kezeld a stresszhelyzeteket! Nem bízhatod a véletlenre, és nem mondhatod azt, hogy majd lesz valami, mert úgy, hogy még nem volt semmi, úgy nem volt soha. Ez igaz, de nem mindegy, hogy pontosan mi lesz!

TUDNOD KELL, HOGYHA NEM VAGY A MAGAD URA, HA A KÖRÜLMÉNYEK IRÁNYÍTANAK ÉS NEM TE A KÖRÜLMÉNYEIDET RABSZOLGA VAGY, ÉS NEM SZABAD! A szabadság úgy is megfogalmazható, hogy saját döntés alapján a saját időnkben ott vagyunk, ahol akarunk lenni, olyan körülmények között, amilyen körülményekben akarunk lenni. A rabszolgaság pedig más terében és idejében lenni, és tehetetlenül vergődni…

Manapság az emberek idegesebbek, és elfoglaltabbak, ugyanakkor figyelembe kell vennünk azt is, hogy ahhoz, hogy változzanak a dolgok körülöttünk, nekünk magunknak kell változni, és ahhoz, hogy változzunk, időt kell szánnunk magunkra.

Elhiszem, hogy hihetetlen, amit mondok, de több, mint 25 év kutatás és több, mint 7.000 személyes beszélgetés után tudom, hogy mi az, amivel megfordíthatod a dolgokat az életedben!

Én magam nap mint nap megélem a csodát, hiszen a csapatommal az embereket segítve azt látjuk, hogy amit teszünk változást hoz az életükben!

Ehhez csak regisztrálnod kell most!

Vélemény Fekete Gábor Sándor (FGS) tréningjeiről:

"Sok ismert téma került elő, de új megvilágításban. Még ha többször hallgattam volna végig az előadást, akkor is lett volna olyan felismerésem, ami segít abban, hogy jobban legyek. Köszönöm!"

Miben segít téged ez a tréning?

 • Megértést ad, hogy mi a helyes kommunikáció, és miért
 • Bepillantást kapsz a kommunikáció természeti törvényeibe, amit eddig senki nem mutatott meg neked
 • Megkapod azt a kulcsot, amivel kinyílik az ajtó az igazi életre
 • Megmutatjuk neked, hogy miért kerül ki egy ember kezéből az élete irányítása
 • Megtudod, ha most úgy érzed, nem vagy ura az életednek, a vállalkozásodnak, a családodnak, a párkapcsolatodnak, akkor hogyan szerezheted vissza az irányítást
 • Tudatosabban fogsz kommunikálni, nem csak az „üzleti” hanem a magánéletben is
 • Megmutatom neked az embertípusokat
 • Megmutatom neked, hogy hosszútávon miért nem működnek azok a módszerek, amik szinte divatként törtek be
 • Megtanulod, hogy miért lettél stresszes valójában
 • Megtanulod, hogyan legyen önbizalmad

Mért kezdtem el a tréningeket?

Küldetésemnek érzem, hogy kutatásaim nyilvánosságra hozatalával segítsek az embereknek megtalálni Önmagukat, és megélni az életet, úgy ahogy vágynak rá.

A jelenléteddel segíts nekem abban, hogy egy jobb és egészségesebb világot építsünk!

Fekete Gábor Sándor

Kinek ajánljuk a tréninget?

 • Azoknak, akik üzletemberként szeretnének sikeres vállalkozást építeni
 • Akiknek elakadásuk van az életben, de nem tudják, mit kezdjenek vele
 • Akik stresszesek, és ezen változtatni szeretnének
 • Akik szeretnék az egészségüket megőrizni
 • Akik szeretnének megoldást kapni, ha valamilyen betegséggel küzdenek
 • Akik valódi megoldást akarnak testileg és lelkileg is a stresszre
 • Akik fáradtak, enerváltak, de nem tudják miért
 • Akik többre vágynak, és akartak is érte tenni
 • Akik élvezni akarják az életet és nem elszenvedni

De természetesen ez csak egy ajánlás, hiszen bárki jöhet, aki úgy érzi megoldást jelenthet neki a tréning!

Vannak, akik csak mondják, hogy vannak ügyfeleik országszerte, mi meg is mutatjuk. Nézd meg, hogy hol vannak ügyfeleink országon innen és túl!

Nyereségek a Tréningről

Modern orvoslás és modern stresszkezelés: A működő megoldások bemutatása

Helyszín: ONLINE - JELENTKEZÉSHEZ KÖTÖTT

Időpont: 2023. október 23. (hétfő)

Kezdés: 18:00

Várható befejezés: 20:00

Ingyenes videók

Az ingyenes videókat aktuálisan mindig megkaphatod, annyi a teendőd, hogy feliratkozol a YouTube csatornámra, majd a kis harang megnyomásával kéred az összes értesítést!

Feliratkozás hírlevélre

A lenti gomb megnyomásával egy űrlapra jutsz, ahol jelentkezni tudsz a hírleveleinkre, hogy elsőként értesülj rendezvényeinkről, és anyagaingról.

Fekete Gábor Sándor

Tudatos Kommunikáció Specialista, Nemzetközi Tréner, Író, Stresszkezelési szakember, Életstatéga
Scroll to Top