Fekete Gábor Sándor

Tudatos kommunikáció specialista,
Nemzetközi tréner, Író,
Stresszkezelési Szakember

"

Az élet akkor nehéz, ha nem rendelkezünk a kezeléséhez szükséges adatokkal.

"

Üdvözöllek!

Fekete Gábor Sándor vagyok,
Tudatos Kommunikáció Specialista,
Nemzetközi Tréner, Író, Stresszkezelési Szakember
Azonnal használható, megérthető, és gyakorlati tudást biztosítok olyan magánszemélyeknek, akik vissza akarják nyerni az önbizalmukat, és többet akarnak kihozni az életükből, olyan értékesítőknek és hálózatépítőknek, akik etikusan és tisztán akarnak többet keresni, és olyan cégvezetőknek, tulajdonosoknak, akik a terjeszkedésben gondolkodnak, és tárgyalniuk kell.

Mivel foglalkozom pontosan?

Könnyen megérthető, gyakorlati és azonnal használható tudást biztosítok tréningeken és személyes konzultációkon keresztül. Mindehhez felhasználom a Tudatos kommunikációt, melynek üzleti része a Lezárás. A tudatos kommunikáció, minden eddigitől eltérően, természeti törvényeken, és az emberi elme valódi működésén alapul, nem pedig emberi elképzeléseken, manipuláción, és erőszakos tukmáláson.

Küldetésemnek tekintem, hogy megtaláljam ügyfeleim igazi célját, ami erőt ad nekik és motiválja őket, majd pedig megtervezzük az eléréséhez vezető utat, és egy mentorprogram segítségével elindítom őket, hogy folyamatos növekedésen és eredményeken keresztül elinduljanak az általuk megálmodott álom valósága felé.

Foglalkozom magánszemélyekkel, induló- és meglévő vállalkozásokkal is, és az a tapasztalat, hogy akik a szabályokat betartva hajlandóak voltak tanulni, és kitűzték maguk elé célul, hogy terjeszkedni akarnak 30-40%-al megnövekedett a hatékonyságuk és a bevételük.

12 év értékesítői és ezen felül 12 év előadói és személyiségfejlesztői tapasztalat van a hátam mögött. Tudásomat Magyarország mellett Svájcban, Németországban és Izraelben szereztem.

Célom, hogy az ügyfeleim minőségi életet éljenek, és képesek legyenek kiemelni az életüket a mocsárból, fel tudjanak jutni a csúcsra, és ha ez még nem elegendő meg tuják célozni a “holdat”!

Ne tétovázz, jelentkezz, és gyere el a Díjmentes Kommunikációs Tréningnapra, ami nem másról, mint rólad szól, hogy hogyan tudod megvalósítani az álmodat!

"A kommunikáció az életünk minden részére kihat, és ezen múlik a sikerünk és a sikertelenségünk egyaránt!"

Scroll to Top