Világtúra

Előadás sorozat Országon innen és túl

Úgy döntöttünk, hogy országon innen és túl népszerűvé tesszük én és a csapatom a Tudatos Kommunikációt. Ennek részeként útnak indulunk, és az ország különböző pontjaira elmegyünk, hogy segítsünk az embereknek abban, hogy a Tudatos Kommunikációt használva megváltozzon az életük, és kudarcok helyett sikereket érjenek el.

Miről szól ez a Világtúra?

Az ügyfeleink nagy része arra vágyott, hogy megértsék, megbecsüljék, és értékesnek tartsák őket.

A probléma ott volt, hogy e helyett sokszor falakba ütköztek, kudarcot vallottak, és rájöttek, hogy a saját gátjaik mellett, ott a külvilág is, ami sajnos egyre jobban megkérdőjelezi az egyén szabadságát és értékét.

Ezért sokan attól félnek, hogy ha változtatnak, és kibújnak a komfort zónájukból, akkor elhagyják a biztonságosnak hitt helyet, és a „tömeg” kiközösíti majd.

Ugyanakkor ott lapul az emberben a változtatni akarás vágya, magánemberként, hogy hogyan élhet jobb és boldogabb családi életet, cégvezetőként vagy tulajdonosként, hogy van-e még esélye a cégnek, vagy ha jól megy, mehet-e jobban, lehetne-e jobban csinálni? Alkalmazottként az emberek szeretnének megbecsülést kapni, értékesítőként pedig keresik, hogyan lehet tisztességesen igazi segítséget nyújtva könnyedén eladni.

Tudom, mert én is így voltam! Mindegyik utat bejártam, és mondhatom, hogy bizony a sikernek van kulcsa, van titka, és van ára is! Ma már elmondhatom, hogy ezt megtaláltam, és bizony soha nem látott eredmények kísérik az utamat!

Szóval, tegyük félre a nehézségeket! Az számít, hogy TE mit akarsz, egy boldogabb, jobb és minőségi életet, vagy vársz a csodára, amire „mindenki” vár, és pár év múlva sajnálkozol, hogy nem léptél?

Tudod, ez egy csodálatos érzés! Dönteni a saját sorsodról. Nem lehet elmondani, ezt át kell élni!

Ezért javaslom, hogy gyere el a következő díjmentes képzésemre, és változtass az életeden!

Ha pedig a saját városodba szeretnéd, hogy elmenjünk, keress fel az alább megadott elérhetőségeken, és megbeszéljük a részleteket!”

~Fekete Gábor Sándor~
Rendezvény Címe:

Erősödjünk meg!

2022. szeptember 17. (szombat)

Belépő:
Személyes részvétel: 2.200Ft/fő
Online részvétel: 3.600 Ft

(Fontos: A helyek szűkössége miatt annak tudunk biztosítani helyet, aki regisztrál.

Ha nem kapsz visszaigazoló e-mailt a jelentkezésről, akkor az e-mail címedet rosszul adtad meg, vagy a spam mappában van! Ha nem jól adtad meg jelezd nekünk e-mailben az alul található e-mail címen!)
Helyszín:
Center Konferenciaterem
6723 Szeged, Etelka sor 1.
Tisza Center 1. emelet
VAGY
ONLINE (ZOOM)

Összefogás egy jobb jövőért

Én és néhány társam összefogtunk és megalapítottuk a Golden Team csapatát. Dr. Tápai Mária az integratív megoldások szakorvosa, Nacsa Mihály vízkutató, Gémesi Edit penészfaló specialista, és a változás szakértője.

Úgy döntöttünk, hogy együttesen teszünk azért, hogy egy jobb világban éljünk. Ennek megfelelően spacializáltan az egész embernek képesek vagyunk segítséget nyújtani.

Dr. Tápai Mária a testet képes helyreállítani, és működőképessé tenni.

Nacsa Mihály, és Felesége Gémesi Edit a testet és az életteret képesek regenerálni.

Én pedig az emberek szellemi fejlődéséért felelek mind magánéleti, mind pedig üzleti szinten.

Műsorrend:

9:30 – 10:00 Megérkezés, regisztráció

 

10:00 – 10:05 Megnyitó – Gémesi Edit

 

 

10:05 – 10:50 Végre újra élek! – Dr. Tápai Mária &                                                              Fekete Gábor Sándor

 

10:50 – 11:00 Szünet 

 

11:00 – 12:00 Családi béke, azaz agressziómentes élet-                                                                    Novák Ferenc

 

12:00 – 12:15 Szünet

 

12:15 – 13:15 Az élet boldogsága – Novák Antónia

 

13:15 – 14:15 Ebédszünet

 

14:15 – 15:15 Dr. Tápai pajzs az élethez – Dr. Tápai                                                                                         Mária

 

15:15 – 15:30 Szünet

 

16:30 – 16:15 Élet, de hogyan? – Gémesi Edit

 

16:15 – 16:25 Szünet

 

16:25 – 17:05 Hogyan védd meg magad az élet sikertelenségétől? – Fekete Gábor Sándor

 

17:05 – 17:15 Szünet

 

17:15 – 18:05 Élet? Víz? Életvíz? – Nacsa Mihály

 

18:05 – 18:15  Zárszó – Gémesi Edit

 

16

Helyszín:
Center Konferenciaterem
6723 Szeged, Etelka sor 1.
Tisza Center 1. emelet
VAGY
ONLINE (ZOOM)
Scroll to Top