Amiről nem tudsz, az nem fáj… 2. rész

Ennek az írásnak az első részében a személyes dolgokkal foglalkoztam, amit a blogomon el is tudsz olvasni. Miről is szól ez? Van egy nagyon rossz nézőpont az emberek között, miszerint: „Amiről nem tudsz az nem fáj!”. Akik ezt a mondást használják, azért teszik valójában, mert saját maguk nem képesek egy adott dologért felelősséget vállalni, és nem ismerik ennek a következményét.
Kérdés már csak az, hogy te mit is szeretnél valójában, hogy amiről kell arról tudjál, vagy az ezzel kapcsolatos természeti törvényeket ismernéd meg jobban?
Beszélgetek az emberekkel, és elmondják nekem, hogy bárcsak azzal a tudással rendelkeztek volna akkor, amikor bajba kerültek, mint most.
Szerinted akkor jobb az élet ha tudunk, vagy akkor amikor alkalmazzuk is?
Sokszor egy a cégünkön belüli szabály tudása megment bennünket attól, hogy kevesebb fizetést kapjunk. Egy-egy természeti törvény mély ismerete megment bennünket a katasztrófától, ami akár az egész életünket is érintheti. Volt egy cég, ahol dolgoztam, egy pénzügyi MLM cég, ahol új szabályok jöttek be, de ezeket a szabályokat a területi vezető nem adta tovább. Úgy gondolta, ha nem tudunk róla nem fáj… Úgy vélte, hogy ha tudnánk azokat a szabályokat akkor bizony nem termelnénk annyit, mert azon járnának a gondolataink. Igen ám, de pont ebbe a szabályba ütközött bele az én munkatársam. Elég ciki volt a dolog, mert 260.000Ft-os jutalék helyett 60.000Ft jutalékot kapott.
Persze mindez már csak akkor derült ki, amikor a jutalékot megkaptuk. A válasza, amikor kérdőre vontuk, a következő volt: „Két dolgot tehetsz, vagy elfogadod és hajtasz tovább, vagy elmész és felteszed a pirosra, vagy a feketére, és ha megduplázod, akkor szerencséd volt, ha nem akkor meg az a hatvanezer forint amúgy se számít! Majd a jövő hónapban jobb lesz! Termelj tovább!”
Szóval itt van egy ember, aki nem tud egy szabályt, amiről a felsőbb vezetője úgy gondolja, hogy ha nem tudja legalább nem fáj neki, jobb lesz a termelése. Most pedig nézzünk rá, hogy valójában, hogy is van ez? Ha tudta volna a szabályt, akkor másképp adja le a szerződéseket, és megkapja a pénzét. Tehát, a nem tudása okozta valójában a fájdalmat neki.
Érthető, ha nem merünk bizonyos dolgokat elmondani a másik félnek, de ez most nem számít! Ami számít, az a becsületünk! A félelem rossz tanácsadó. Sokszor mondom az ügyfeleimnek, hogy a félelmek lidércek. Valójában nem léteznek, csak az elménkben!
Ezért nagyon fontos, hogy megtanulja egy ember a szabályokat, megértse azokat, és betartsa őket. Ezért nagyon fontos megtudni, megérteni és alkalmazni a természeti törvényeket, mert az egész életünk múlhat rajta.
Javaslom, hogy indulj el az úton, és gyere el a díjmentes képzésemre, ahol érthető módon kapsz gyakorlati, azonnal használható tudást. A kommunikáció az egész életről szól, és nem csupán arról, hogy szavak hagyják el a szánkat!
Jelentkezz most: www. dijmentes-kommunikacio.hu
Az ügyfeleim, akik rész vettek már rajta a következőket mondták (csak egy pár):
„Nekem nagyon jó tapasztalatom van a tréninggel kapcsolatban. Kényelmes volt az online felületen keresztül az otthonomból végighallgatni. Ugyanakkor összetett volt, és tetszett!” – E.É.
„Az tetszett a legjobban a tréningben, hogy bár ingyenes volt, nagyon sok hasznos információt kaptam.” – Zs.T.
„Nekem az tetszett a legjobban, hogy érthető, világos, és használható tudást kaptam.” – P.L.
„Tetszett a félelem-vágy együttesének megértése. Az emberismeretnél jó volt, hogy megmutattad, hogy egy esetleges szintkülönbség esetén, hogyan beszéljünk.” – S.T.
„Minden nagyon tetszett, és a Lezárásról ennek fényében még többet akarok tudni.” – Cs.E.
„Annak ellenére, hogy ingyenes és online tréning nagyon interaktív volt.” – H.L.
„Végre megkaptam a választ, hogyan lesz érthető a kommunikáció egy eladási folyamat során.” – F.L.
Szeretettel várlak!

Megosztás:

Megosztás:

További bejegyzések:

A legmagasabb minimálbér?

A legmagasabb minimálbér?   Ez a blogbejegyzésem arról fog szólni, hogy miért fontos, hogy gazdaságilag rendbe kerülj, és mutat is

Scroll to Top