Mit tegyél egy ostoba helyzetben; azaz íme az Instant Válságkezelő

Mit tegyél egy ostoba helyzetben, azaz Instant Válságkezelő… 🙂

Gondoltam, hogy ha már így van rá lehetőségem, akkor mindenképpen írok egy bejegyzést, mert vannak események, amiket mindenképpen szeretnék egy kicsit kommentálni, illetve szeretnék némi adatot, illetve segítséget nyújtani mindazok számára, akik szeretnének ezzel élni természetesen.

Olyan embereknek segítek, akik szeretnének “spártaiként kiállni” a saját maguk érdekében, akik szeretnének egy jobb életet élni és szeretnének egy jobb világban élni.

Van egyfajta küldetés, amit nem egyedül viselek hála istennek a vállamon, hanem van egy úgynevezett Golden Team, aki a vállán viselni úgymond ezt a küldetést, és mindenféle-fajta problémára tudunk megoldást nyújtani.

Ami én vagyok, az ez, és ha szimpatikus neked az amit én elmondok, akkor kérlek téged, hogy oszd meg, illetve van egy YouTube csatornám is, oda is fel tudsz iratkozni, oda is fel fognak kerülni videófelvételek.

Tehát a lényeg a lényegben, hogy vannak itt olyan történések, amire úgy gondoltam, hogy szeretnék reagálni.

Az egyik történés ugye az, hogy itt a KATA törvényt megváltoztatta a kormány egyik pillanatról gyakorlatilag a másikra, ami az érdekes sztori az egésszel kapcsolatban, hogy az az érdekvédelmi szervezet, ami a vállalkozásokat védi az a szervezet valamilyen úton-módon meg tudja ezt változtatni. Nem tudom, hogy ez mond-e nektek bármit is, de most az a helyzet, hogy nem csupán arról van szó, hogy itt a KATA törvény, de az életünknek nagyon sok területe mondhatni azt, hogy veszélybe vagy pedig olyan dologba került, amibe évtizetek óta nem. Mondhatni azt, hogy egy ilyen válságos időszakot  élünk az életünk mindennapjaiban. Ennek több oka van, és több kitalált oka van.

Azt nem hiszem, hogy el kellene hinni, hogy ezeknek valós okai vannak, mint pl. hogy ugye hirdetünk egy helyzetet, ami nem létezik, és akkor ennek hatására embereket elkezdünk bezárni az otthonukba, aztán most meg ugye jönnek a megszorítások, ilyen megszorítás, olyan megszorítás, emelkednek az árak, elkezdik változtatni ugye a vállalkozásoknak a törvényét. Ezek nem valós eseményeken alapszanak. Ha megnézzük ezek legtöbbje egy kitalált és felfújt esemény, hiszen mindegyiket lehetett volna kezelni.

Ha megnézed saját magadat, akár az életednek bármely területét, akkor nem így és nem ebben szeretnél élni, hanem ha megnézzük, akkor szeretnénk egy nyugodalmas életet élni, szeretnénk mondjuk megvenni dolgokat, vannak álmaink amiket meg szeretnénk valósítani, a nyári álom az ugye mindig az, hogy milyen jó lenne elmenni egyet nyaralni, és az emberek azért elmennek nyaralni, te is elmennél vagy elmész nyaralni,, szeretnél egy nyugodalmas nyaralást, szeretnél egy olyan közegbe kerülni, amiben ki tudod pihenni magad és amiben ténylegesen jól érzed magad.
A családban is szeretnéd jól érezni magad és nagy valószínűséggel a munkahelyeden is. Legalábbis én így vagyok vele, hogy szeretem magam jól érezni, szeretem azt, ha jól mennek a dolgaim. Szeretem azt, hogy ha pl.  növekednek a statisztikáink, minden rendben van, viszont az a helyzet, hogy a dolgok maguktól nem kezdenek el változni, hanem amikor valaki elkezdi jó irányba kezdi el mozgatni és akkor jó irányba fognak tartani. És az a helyzet, hogy ugyanígy van a másik oldallal is. Ha a dolgok rosszul mennek akkor az azt jelenti, hogy a dolgokat valaki rossz irányba kezdi el tolni. Mert vagy az egyiket támogatom, vagy a másikat. Ez egy nagyon fontos és lényeges dolog.

A helyzet a következő:
Hogyha megnézed a jelenlegi szituációt, a dolgok nem jó irányba mennek. Ezt egyértelműen ki tudjuk jelenteni. Miután ugye elkezdtek beleszólni az életünkbe, hogy mehetsz az utcára vagy nem mehetsz az utcára, aztán utána elkezdtek beleszólni a nemi életünkbe, és érdekes dolog, mert csinált a kormány ezzel kapcsolatban egy felmérést, vagyis egy népszavazást, hogy akkor most hogyan és miként neveljük a gyerekeinket és hogyan ne, és mibe szólhat bele a kormány meg mibe nem. Mert gyakorlatilag ez erről szólt. És a magyar embereknél ez megbukott ez a dolog, csak ezt nem szellőztették meg. Több, mint 50%-a hamis vagy úgymond nem számlálható szavazat volt ezzel kapcsolatban, tehát bojkottálták úgymond a magyar emberek az ez irányú szavazást.

És itt volt egy másik helyzet, hogy elkezdtek egy ilyen háborús helyzetet kialakítani, vagyis azt mondják, hogy háborús helyzet van, holott egy szomszédos országban van háború és az sem gyakorlatilag azért van, mert mindenki tette a dolgát, hanem azért, mert valaki ezt generálta, elindította ezt az egész háborús helyzetet, nem pedig csak úgy belementek. Az ukrán emberek nem úgy döntöttek, hogy akkor most nekimegyünk az oroszoknak, meg az orosz emberek sem döntöttek úgy, hogy nekimegyünk az ukránoknak, hanem van két hatalom, aki gyakorlatilag úgy döntött, hogy ezt egymással lerendezi, csak ugye emberi életek mennek tönkre.

És ugyanez van, ha megnézzük a gazdaságot is, hiszen, ha megnézed, akkor nem jól áll a szénád ilyen szempontból. Itt valami történik Magyarországon, és azt észre kell venni. Tehát az, hogy egy adóemelést csinálnak, és közben megemelik a rendőrnek vagy a katonáknak, vagy a minisztereknek a fizetését, ez mondhatni egy nem normális dolog. Az, hogy az egyik oldalon megemelem az adókat, a másik oldalról meg elkezdek fizetéseken emelni. Itt valami történik. Azt is nagyon jól tudjuk, hogy az európai unió elzárta a csapokat, és bizony itt óriási probléma van ilyen szempontból, mert az EU-s támogatásokból nagyon sok mindent finanszíroztak.

Na most az a helyzet, hogy rá kellene nézni, hogy mi van itt.

Ugye itt van ez a KATA- adótörvénynek a megváltoztatása. A helyzet, a következő: ez nem véletlenül van, ez nem azért van, mert hogy az emberek ezt akarták volna, hanem gyakorlatilag valami történés van a háttérben megintcsak, és nehogy azt hidd, hogy ez csak is azért történik, mert most a KATA-ásokat csakis jó irányba fogják terelni, ez egyáltalán nem erről szól, hiszen már csak ott megbukik a dolog, hogy egy olyan szervezet, a vállalkozásokat kellene hogy támogassa, pont ez a szervezet megfogja és így alávág az egésznek, és egy olyan törvényjavaslatot indítványoz, amivel az embereket még nagyobb adóteherre vonják be. Meg kell nézni azt, hogy ez így nem működőképes. Észre kell venni, hogy itt valami van és rá kell nézni arra, hogy bizony-bizony valami történik a háttérben, amit se neked, se nekem nem mondanak el. Na most ugye jó pár ember megfogta magát, kiment, lezárták a Margit-hidat, városokban tüntetnek, de ezt érdekes módon, az a szervezet, amelyik azt mondja, hogy figyel a magyar emberekre, nem figyel rájuk, mert ugye ha figyelnének, akkor már rég nem csinálnák ezt az egész helyzetet.

Hogy mit akarok ezzel mondani? Azt, hogy fel kell ébredni és észrevenni azt, hogy itt valami nem oké. Valami olyan dolog történik, amivel kéne valamit kezdeni. Most én felhívom a figyelmedet arra, hogy kezd el nézni. Ha azt hiszed, hogy minden rendben van, akkor kérdezem én tőled, hogy ha  embereknek a százai kimennek az utcára, tüntetnek valami ellen, és az aki egrecíroztatta őket, nem figyel oda rájuk, akkor vajon mi történik a háttérben. Ez egy nagyon nagy kérdés, és látom azt, hogy KKV csoportokban, tehát kis és közép vállalkozások, könyvelők csoportjában, ilyen-olyan csoportokban elindul az ilyen nagyon nagy eszelés meg agyalás, hogy nekem eddig nem volt könyvelőm, de most akkor kelleni fog, nem erről szól a történet, hanem hogyha megnézed, akkor alapvetően nagyjából olyan 60-63 százalékot elvesznek alapból ugye a fizetésből. Mert ugye van egy bruttó és egy nettó fizetésed, és érdekes dolog, hogy ugye már ez sincs nagyon nagyon rendben, mert hogy ha megnézed, akkor kb a 40%-át kapod meg a fizetésednek. Tehát kitermelsz egy 100%-ot, és abból nagyjából 60-64%-ot elvesznek tőled, meg sem kapod kézhez, az megy egyből a hivataloknak. Van nagyjából 40%-od, amivel elmész a boltba, és ott amit megvásárolsz terméket, akkor annak a 27%-a is bekerül az államkasszába, abból akármit akárhogy számolsz, akkor ez mennyi? 40-20 az ugye egyből a fele, akkor maradt 20%, és abból ha levesszük még a 7-et, akkor marad 13%.

Na most egy olyan emelésnél, ahol gyakorlatilag csak egy törvényváltoztatást csinlátak, de ezzel magyarán mondva  megemeltek egy nagycsomó adóterhet, mert most egy 50ezer forint helyett most már nem annyit, hanem 250-et fogsz nagyjából befizetni magad után, vagyis hát egyben a fizetésed nagyjából annyi lesz. És hogy is miként is néz ki ez a történet. Tehát ne vegyünk ennyit, legyen mondjuk 100ezer forint, de akkor is ugye duplázva van, ha megnézzük, akkor volt 13%-od, de ha nagyon megnézzük az se annyi, mert még egy csomó mindenrre ugye kifizeted a többlet  összeget. Ilyen adó,olyan adó, parkolási díj, meg ilyen díj meg olyan díj és nagyjából maradt 9%-od, és azt megint lefelezték. És akkor gyakorlatilag mi történik? Dolgozol  4 és fél %-ért. Tehát, ha megnézzük ezt az egész sztorit, és elővennénk mondjuk Hitlert. Ő nagyon szépen megoldotta azt, hogy legyen egy második világháború, de ha megnézed az országot, akkor a gazdasági válságból kihozta az országát, tehát még Hitler is ugye úgy gondolkodott, hogy azért gazdaságilag jól kéne menni az országnak, érted?
Tehát hogy valami itt nincsen rendben. Miért nincs rendben? Azért nincs rendben, mert gyakorlatilag vannak olyan emberek, akik úgy döntöttek, hogy nem jó irányba viszik el a dolgokat, és gyakorlatilag olyan szerződéseket kötnek, amiről gyakorlatilag te se tudsz, én se tudok, mert eltitkosítják őket. De mi köze ennek egy kommunikációs szakembernek, akik magánemberek, értékesítőkkel meg cégekkel foglalkozik? Nagyon nagyon sok köze van hozzá, ugyanis a szakmámból kifolyólag, ha megnézzük akkor akár ha a magánembereket nézzük, akkor a magánembereknek a teljesítőképessége miután én foglalkozok velük megnövekszik nem a duplájára, hanem a 4-5-6x-osára, de egy a lényeg, hogy sokkal  többet képes megtermelni és tenni saját magáért meg a környezetéért, mint előtte.

 

Ha az értékesítőket nézzük, azok az értékesítők akikkel foglalkoztam, vagy foglalkozok minimum 40%-al többet tudnak értékesíteni, de vannak akik dupláztak, vagy 3-4x-esére emelték, de van olyan értékesítő aki 6x-ozta, 7x-ezte gyakorlatilag a bevételét.

És vannak olyan cégek, akikkel foglalkozok, átlagban hogyha megnézzük, mondhatni azt, hogy a konkurenciám, a marketingesek, meg ilyen hirdetéssel foglalkozók meg olyan hirdetéssel, meg ilyen meg olyan cégvezetéssel, ezek átlagosan azzal szoktak kérkedni, hogy háromszorosára sikerült a bevételt növelni ezeknél a cégeknél akikkel ők foglalkoznak.

Hát ha én háromszorosára tudnám növelni a cégnek a bevételét, akkor a lábamat törném annak érdekében, hogy ez több legyen, hiszen nagyon kevésnek tartom. Persze, az is egy nagyon jó állapot, de nálam, ha egy céggel elkezdünk foglalkozni, akkor a legkevesebb az a háromszorosa, de van olyan cég, akinek besegítettem, adtam egy-két tanácsot, és természetesen a cégben lévő emberek elvégezték a munkákat, elvégezték a dolgukat, és egy valami történt. Van ahol 8x-oztak, 12x-eztek, van ahol 27x-ezték a cégnek a bevételét. Ezek az eredmények.

Mi köze a válságnak az én teljesítményemhez?

Világ életemben olyan voltam, hogy ha valamihez nem értek, akkor nem kezdek el vele foglalkozni, nem kezdem el mondani, megcsinálni, meg ilyen-olyan dolgokat mondani. Oké?

A helyzet a következő. Ilyenkor, ilyen esetekben meg kell nézni azt, hogy azok az emberek, akik ott vannak, és bizonyos döntéseket meghoznak, mert éppen kifogyott a zsebükből a pénz.

Mi történt?

Az a helyzet, hogy ezek az emberek nem értenek ahhoz, amit csinálnak. Mert ha értenének hozzá, akkor nem lenne az ami most van. Nem lenne infláció, áremelkedés, nem lenne az, hogy az emberek ide-oda vándorolnak az országból, nem lenne az, hogy mondjuk meg kéne változtatni egy jól működő KATA törvényt. Ilyen dolgok nem lennének.

Tehát nem változtatnának meg jó dolgokat, és nem akarnának emelni az adóállapoton, ha itt nem lenne probléma. Ha értenének hozzá, akkor nem 91- 95%-ot nyúlnának úgymond le az én pénzemből és a te pénzedből, hanem gyakorlatilag virágzás és prosperálás lenne, hiszen értenének ahhoz, amit csinálnak.

 

Gondoljatok csak bele, hiszen olvastam nem is olyan rég’ egy hírt, hogy azzal, hogy bizonyos dolgokat most megcsinálnak, ezzel tudják tartani az államadósságot, és nem fognak nagyobbra kifutni. Tehát alapvetően, ha valaki ért ahhoz, amit csinál, akkor nem csinál államadósságot. Már rég ki kellett volna mászni ebből az egész cirkuszból. Akárhogy is nézzük itt volt 12 évünk arra, hogy kimásszunk ezekből a dolgokból. Hogy a francba nem tudtunk. Még ha egy év alatt nem tud egy cég mondjuk kimászni a slamasztikából… de 12 év alatt? Az azt jelenti, hogy folyamatosan valahonnan be kell pumpálni a pénzt. Ha értenének ahhoz amit csinálnak akkor nem 10%-ért dolgoznál, hanem mi történnne? Nagyon egyszerű. 10%-ot fizetnél be, és 90%-ból élnél. Tehát mi lenne, hogyha holnaptól mondjuk a 250.000 Ft-ot akarsz keresni Magyarországon, akkor 25.000-Ft-ot befizetsz, és a többi a tied. Mi lenne, ha mindenki csak 10%-ot kellene, hogy befizessen?

Milyen virágzás és prosperálás lenne ebben az országban? Mennyire szépen megindulna a gazdaság? Kérdezem én. Persze természetesen rá kellene nézni arra, hogy mi történik pontosan. De valószínűleg ezek az emberek nem tudják, hogy mit csinálnak. Megszorításokban gondolkodnak és abban, hogy még egy bőrt lehúzzanak az emberekről. Ez nagyon nagyon fontos, hogy rá kéne végre nézni a magyar embereknek erre, és nem csak a magyar embereknek, hiszen ez nem csak Magyarországon zajlik. Ha megnézzük a mögöttes részt, akkor, ha jól tudom, persze természetesen járj utána mindennek amit mondok, és semmit ne higgyél el, de hogyha megnézzük a mögöttes részét, ennek az egész dolognak, akkor valahonnan ez az egész “cseszegessük a KATA-sokat és ne cseszegessük őket” valahonnan állítólag az EU-ból indult. Na most a másik dolog, hogy ezeknek biztos megvan minden jó alapja arra, hogy egy ilyen dolgot meghozzanak az emberek felett? Vagy lehetne valahogy szabadabban élni? Természetesen nem muszáj neked utána nézni, de vannak olyan lehetőségek amivel ténylegesen meg tudod élni azt, hogy te sokkal szabadabban tudd élni az életedet. Tehát valójában, hogyha valaki ért ahhoz, amit csinál, akkor azt ténylegesen bőségbe tudja vinni. És pl. nagyon nagyon egyszerű dolgokról beszélek. Pl. ha te egy jó orvos vagy, akkor nem azon dolgozik, hogy 90%-a a páciensednek meghal, 10%-a életben marad. Szóval milyen orvos lennél? Nem?
Tehát nem olyan lennél mint a Dr. Tápai Mária, aki inkább megmenti az embereket. Ha gondolod menj fel a drtapai.hu oldalra.Ő egy jó orvos, nem olyan a statisztikája, hogy 90 elhalálozik 10% megmarad, sőt, nem 10%-al halálozik el, ez hülyeség lenne, hanem gyakorlatilag akik nem tud már ténylegesen segítséget nyújtani mert már annyira problémás, az 1%. De 99-nek tud segítséget nyújtani. Sőt, nem is akármilyet, hiszen volt már jópár ember akiket megmentett, és ténylegesen nagyon nagyon jó állapotba került. Vagy gondolj csak bele, ott van a Gémesi Edit, aki írt egy Változz velem! c. könyvet (meg ott van a vízről szóló könyve is), és most gondolj bele, hogy az Edit kiállna, hogy változz velem, fogyjál le, váltsál életmódot és kb. 200kg lenne. Most gondolj bele abba, hogy ugye ez mennyire ilyen úgynevezettt anomália lenne az egész, egy olyan dolog, amit nem tudsz megmagyarázni. Ésszerűtlen. De nem, ő sportos, meg tudja mutatni a saját életén, hogyan kell változtatnod az életeden, és bemutatja, kompetens ebben a dologban, képes ezt előállítani. Gondolj csak bele, mondhatjuk, hogy előre megyünk nem hátra, de nem ez látszik.

Valamit kéne csinálni, hogy előre menjünk ténylegesen. Vagy, hogy Magyarország jobban teljesít, most ezt hogy, ezt abból látszik, hogy több adót kell  befizetni nekik? Ezek mind olyan propaganda dumák, amire rá kéne nézni, hogy ez tényleg így van? Bármit meg lehet etetni az emberekkel, de tényleg muszáj megetetni és muszáj neked megenni azt a kását? Amit te kapsz a médiától az lehet egy falra hányt borsó, de a média az mikor mondott neked teljes mértékben 100%-ig igazat? Ez az egyik kérdésem, a másik, pedig az, hogy h a itt tényleg minden annyira jól megy, akkor fizessünk 10%-adót, és 90%-ból pedig éljünk meg. Miért nem vezetjük ezt be? Ugye? Ez a kérdés. Tehát a játszmát meg lehet nyerni. Mindig arról beszélek, hogy ez az élet egy hatamas nagy játszma, és bizony-bizony rá kell nézni arra, hogy valamit ezzel a játszmával tenni kell. Mondtam azt, hogy ugye magasabb rendű- az előző videómban lehet, hogy láttad, lehet, hogy nem, az előző videómban elmondtam, hogy- magasabb rendű szabályokat hozzál, és a céljaidat kezd el megvalósítani. Ez tényleg így van, minden amit elmondtam, az tökéletesen úgy van.

Van egy másik dolog, amit most szeretnék elmondani, hogy amúgy van egy nagyon nagy sanszunk arra, hogy bármit meg tudjunk ebben a világban változtatni, és ez pedig nem más, minthogy valamivel egyet értesz, vagy valamivel nem értesz egyet. Az a helyzet, hogy van egy valamilyen szabálya ennek a játéknak, hogy csak azt tudják megcsinálni veled, amit megengedsz. Tehát mindenkivel azt csinálnak meg, amit megengednek neki, hogy megcsinálja. Olyat nem tudnak veled megcsinálni, amibe te nem egyeztél bele. Mondhatni azt, hogy a guillotinhoz te tetted be a fejed, tehát valamibe beleegyeztél, mert gyakorlatilag a probléma mindig ott van, és mindig ott kezdődik, hogy ott, ahol ülve kellett volna maradni, ott felálltál, és ott, ahol fel kellett volna állni, ott ülve maradtál. Tehát van egy szabálya ennek a játszmának, és ez igaz a magánemberekre, igaz a családokra, a vállalkozókra, sőt még igaz úgymond a magukat állítólagos felső hatalomra vonatkozó emberekre is. A helyzet az, hogy ha te ott vagy, és azt mondod, hogy oké, beleegyezek egy játszmába, legyen akkor így, akkor az úgy fog lenni. Ez az egyik része.

Viszont ha valami nem tetszik a játszmába, és mondhatjuk, hogy ezt már máskor is elmondtam, és működött, és csináltuk, sikerült ezzel elérni azt, hogy egy egyenlő akaratot kifejeztünk,  és utána elkezdtek változni a dolgok. És ha tetszik neked amit mondok, és szeretnél ténylegesen változást hozni, akkor arra kérlek, hogy oszd meg másokkal is ezt.

 

Természetesen én nagyon örülök annak, ha olyan emberek is megtalálnak, akik gyakorlatilag nem ismernek engem, és elkezdenek engem belevenni egyfajta háborúba, rávenni arra, hogy meghajoljak és akkor azt mondja, hogy “hát neked van igazad, és annyira bölcs és igaz vagy, csak az életeden nem látszik”. -Tehát ezek nem. Értem én, hogy mindenki bele szeretne szólni, mert hogy én milyen ember vagyok. Olyan ember vagyok amilyen. Én ezt vállalom. De egy biztos, hogy azokat amiket elmondok, adatok és információk, ténylegesen segítséget hoznak embereknek és vállalkozásoknak, családoknak. És ez egy nagyon fontos dolog. Ha ezzel valaki vitatkozni szeretne, akkor nagyon sok referenciát tudok neki erről mutatni.

Ha tetszik neked az, hogy meg tudjuk változtatni a játszmát, és azt mondod, hogy szeretnéd, hogy embereket elérjünk, akkor kérlek, hogy oszd meg ezt másokkal is. Nagyon nagyon szívesen segítünk másoknak is.

 

A következőre hívlak meg téged: döntsünk úgy, hogy nem értünk egyet a KATA törvénynek a megváltoztatásával. Tehát én meg te, most döntsük úgy, hogy ezzel nem értünk egyet. Következő amivel ne értsünk egyet, az infláció és az áramnak az emelkedése. Meg tudunk ebben egyezni? Nagyon jó. Köszönöm.

Akkor most ne értsünk egyet a korrupcióval. Oké? Köszönöm. Akkor nem értünk egyet a korrupcióval.

Akkor most ne értsünk egyet azokkal a dolgokkal, hogy pl. nem kompetens emberek vezessenek országokat. Döntsünk úgy, hogy ezek nem léteznek.

Tisztességes és becsületes társadalmat akarunk. 10%-os adótörvénnyel. 90% az emberé, 10% az államé. Egyet tudunk ezzel érteni? Nagyon jó. Akkor kérlek, ha szeretnéd, hogy több ember értsen ezzel egyet, akkor oszd meg velük. Minden emberhez el tudjuk ezt juttatni. Ez egy óriási játszma. Nem kell befeszülni ezzel, egyszerű a dolog: ne érts egyet.

Ahhoz, hogy le tudjál menni, és meg tudd nézni azt, hogy hol van a hiba a mátrixban, akkor ténylegesen értened kell a tanuláshoz. Ténylegesen ha változtatni szeretnél az életeden, akkor értened kell a tanuláshoz. Van egy ilyen, hogy A tanulás alapvető kézikönyve, ezt az fgsakademia.hu-n meg tudod rendelni, és itt pl. van olyan benne, amivel pl. meg tudsz tanulni dolgokat úgy, hogy meg is marad, meg nem lesz olyan dolog benne, ami miatt fejfájásod lesz, elalszol, meg egyéb ilyen dolog. Nagyon fontos az, hogy tudjál tanulni. Mert az összezavarodott embert lehet megvezetni, meg azokat akik nem néznek utána az adatoknak. Mert minden játszmát meg lehet változtatni.
Pl. van egy ilyen, hogy adatok és a döntési szabadság. Van egy ilyen dolog benne. Tehát magyarán mondva, az a helyzet, hogy ha pl. megengeded, hogy hazudjanak neked, azzal téged elindítanak egy olyan úton, ahol téged meg lehet vezeni. De hogyha tudsz tanulni, akkor ez nem fog működni. 

 

A másik, hogy ha többet szeretnél magáról az életről és az élet játszmájáról tanulni, és itt nagyon fontos, igen, szeretném kijelenteni, hogy azok akik hogy is mondjam, úgy gondolják, hogy ezeket nekem ingyen kéne adnom, nem, ez a könyv nincs ingyen, ténylegesen meg kell vásárolni, ezt teljesen megértem, nekem ez a könyv annál az összegnél amennyiért én megvásároltam, sokkal többet hozott a konyhára. Nem kell elhinni, ki kell próbálni.

A másik könyv A munka problémái. Ebben nagyon egyszerűen le van fektetve a játszma. Az életnek a játszmája, hogy hogyan tudsz jól élni. És képzeld el, hogy benne van, ilyen, hogy a hatékonyság titka, mitől függ egy állás megtartása, hogyha szeretnél egy jó állást, akkor hogyan tudod megtartani, hogyan tudod kezelni a hétköznapi világnak a zűrzavarait, szükség van-e a munkára, erre is választ ad, szó van arról, hogy szükség van-e a játszmára, és nagyon fontos kommunikációs technika van benne, ami tényleg működőképes és tudsz vele jövedelmet generálni. Választ ad a kimerültségre, hogy miért van az, hogy kimerülnek az emberek, hogyan lehet a kimerültséget kezelni, és a sikerességnek a kulcsa is gyakorlatilag benne van. Ezt is ugye az fgsakademián meg tudod vásárolni.

Szeretném még azt az egy dolgot elmondnai, hogy az az időszak ami most következik, ezt át tudjuk vészelni. És nem csak át tudjuk vészelni, hanem ténylegesen kompetensé tudunk válni az élet kezelésében, mondhatnám ezt így is. Kompetensebbekké, mint azok, akik erre a 90%-os adóra még raknak rá.

Azoknál kompetensebbekké, és előbb utóbb meg fogjuk mi fordítani ezt a dolgot. Én bízok benne és bízok abban is, hogy ez ténylegesen jó tud lenni, ha mindenki – értem itt a magánszemélyeket, értékesítőket, hálózatépítőket, és akár cégvezetőket is, cégtulajdonosokat, akik cégeknél dolgoznak,- ezekre valamit áldozni kell, hiszen a tudást el lehet cserélni pénzre, utána a saját tudásod tudod elcserélni pénzre, a pénzt meg szintén tudásra tudod cserélni, és ez egy körforgás tud lenni.

Ha szeretnél tényleg segítséget kapni, mert úgy érzed, hogy valami nincsen rendben az életedben, de nem tudod, hogy hol van a probléma, akkor pedig ugyanúgy fgsakademia.hu-n ott van a Személyiség- és életcél teszt. Ez sem ingyen van, de és nem erről szól a dolog, hanem arról, hogy egy hatékony segítséget tudsz kapni, és az igényelt segítségért természetesen te is megadod a cserét, az árat. Ha nem így teszünk, valamelyikünk egy pénzügyi kalamajkába fog kerülni. A csere egy természeti törvény, de mondhatnánk úgyis, hogy vetés-aratás törvénye, és mondhatnánk úgyis, hogy ok-okozat törvénye. Tehát sok neve van neki. De az arról szól, hogy valamit be kell tennem ahhoz, hogy valamit kivegyek. Ha a semmit teszem be, akkor a semmit tudom kivenni onnan. Van ez a Személyiség- és életcél teszt, ami ténylegesen meg fogja tudni mutatni azt, hogy neked hol vannak a problémáid, és meg tudom neked ígérni azt, hogy kompetens módon fogjuk kezelni. Tehát hogy ha baj, van, vagy ha vállalkozásod van, meg tudjuk nézni, hogy ha tényleg olyan változások történnek, hogyan fogsz tudni talpon maradni, de meg tudjunk nézni úgyis, hogyha te magánember  vagy, és valami probléma van az életedben, akkor tényleg oda tudunk rakni egy megoldást.

 

Töltsd ki a tesztet, és nézzük meg, hogyan tudok neked segítséget nyújtani. 

Ez a teszt nagyon nagyon sok embernek segített. Pl. ma egy fiatal srácnak segítettem, akinek az életében volt egy elakadás, és valójában nem tudták hol van ez az elakadás, és az édesanyjával együtt kérték a segítséget; kitöltötte ezt a tesztet, és megtaláltuk azokat a pontokat, amiket kezelni kell, és érdekes volt, mert a gyerek tényleg csak egyet tud érteni azokkal a dolgokkal amiket elmondtam róla a teszt alapján és látja, hogy tényleg ott vannak azok a dolgok amit neki nehézséget okoznak, vagy pl. múlt héten volt egy hölgy, akinek az életét gyakorlatilag egy 10 percben felvázoltam, és elsírta magát, hogy tényleg így van, és hogy akkor most mit lehet tenni. Tehát megmutattam azokat a pontokat, ahol a tényleges probléma van. Ez abból adódik, hogy nekem a végzettségem, az gépész, és szeretek minden rátenni a számegyenesre, és szeretem látni, hogy minden hogyan változik, miként van, érted? Ez egy nagyon fontos dolog. Ugyan úgy ahogy pl. ott van a Nacsa Misi, ő is alapvetően egy műszaki ember, és szeretni megnézni, utánajárni a dolgoknak, ő pl. a vízzel kapcsolatban nagyon nagy segítséget tud nyújtani.

De visszatérve a tesztre, itt van ez az oldal, amit mindenképpen csak javasolni tudok neked, hogyha szeretnél kimászni a slamasztikából és fogsz kapni segítséget, hogy hol és milyen eszközökkel tudsz változtatni az életeden. Nagyon jók az eredmények és erre nagyon büszke vagyok. Jó néhány embert nem tudok így megmutatni a GDPR miatt, mert ezek védik, de vannak videók fenn a youtube csatornámon, akik már nyilatkoztak arról, hogy ténylegesen mit is ér az, ha úgymond velem valaki kapcsolatba kerül.

Tehát a mai napnak a tanulsága, csak hogy így végigmenjünk a dolgokon, egy, hogy az emberiséget rombolják, ez tény.

Kettő, ha ezt látod, de nem teszel semmit, azt mondja Confucius , hogy látni mi a helyes, az gyávaság. Tehát ne legyél gyáva, hanem cselekedjél. Vedd észre, hogy hol, mikor és milyen módon vezetnek meg téged, és járj utána az adatoknak. Ok?

Három, mindennek járj utána, mert ahogy elhiszed a hazugságot, onnantól kezdve meg tudnak téged vezetni. Mert a hazugság minden esetben zűrzavart fog okozni.

Negyedik, hogy valaki folyamatosan csinál valamit és azt nem tudja bőségbe és virágzásba hozni, akkor az az ember valószínűleg nem ért ahhoz, amit csinál. Tehát olyan emberekre nem biztos, hogy kellene hallgatni, és engedni őket működni, akik nem értenek ahhoz, amit csinálnak.

Ötödik, hogy mindig lehet valamit tenni. Ami azt jelenti, hogy nem muszáj ebben a játszmában egyetértened olyan dolgokkal, amikkel nem értesz egyet. Nyugodtan fejezd ki az egyet nem értésedet, és az akaratodat, a szándékodat tedd bele, hogy “én ezzel nem értek egyet”. Tehát ténylegesen tedd oda, hogy nem értesz egyet a dologgal, és azt is tedd oda amivel egyetértesz. Tehát nem értek egyet az adóemeléssel, a korrupcióval, a KATA törvény megváltoztatásával, és egyéb ilyen dolgokkal. Viszont egyetértek a tisztességes, becsületes társadalommal, egyet értek a 10% adó, 90% jövedelemmel, oké? Ezekkel egyet tudok érteni, és azzal, hogy érték teremtődjön ebben a világban.

A hatodik dolog, amire mindenképpen rá kell nézni, hogy vannak stabil adatok, tehát lehet mit tenni azzal, hogy ténylegesen képzett és tanult legyél. Erre mutattam neked, a két könyvet, az egyik az a munka problémái c., a másik A tanulás alapvető kézikönyve, és hetedikként pedig odateszem, hogy ha személyes segítséget szeretnél, akkor van egy Személyiség- és életcél tesztem, amit meg tudsz vásárolni, ki tudod tölteni és utána kapod az időpontot a kiértékelésre, és meg tudjuk nézni, hogy hol van a probléma. Ez tényleg olyan mint egy orvosi vizsgálat, olyan szempontból, hogy nem a tested van vizsgálva, hanem a lelki világodat és az életedet vizsgáljuk, és megnézzük azt, hogy ténylegesen hol vannak azok a problémák, amikkel valamit kéne kezdeni.

Ezt a hét dolgot vedd figyelembe és tessék tenni azért, hogy ha van valami nem oké, amivel nem tudsz egyetérteni.

Köszönöm hogy elolvastad, és ha megosztod másokkal, hogy minél több emberhez eljusson.

Van egy olyan meglepetésem, hogy az egyik könyvemet ki fogom bővíteni, és meg fogom újítani és hamarosan fizikai formában is ki fog jönni.

Jó, ha úgy élhetjük az életünket, hogy ténylegesen nem kell izgulni a holnap miatt.

Teljesen mindegy, hogy mi történik, akkor is tudod, hogy hova nyúlj, mit csinálj annak érdekében, hogy előre tudjál menni.

 

Az utóbbi időben történt változások téged mennyire érintenek? Mennyire érint pl., hogy:

  • emelkednek az árak

  • olyan törvényeket hoznak, amivel megpróbálják nehezíteni a terepet amiben élünk

Ahogy én beszélgetek az emberekkel, azt mondják, hogy nekik hatással van az életükre, hogy megemelkedtek az árak, és egyre jobban gyyűrűzik be a probléma.

Az a helyzet, hogy ha az életet nem egy játékként játszod, hanem ráfeszülsz a dologra akkor kicsit nehezített lesz a pálya. Még magadat is ki kell húznod először a bajból, de amikor egy kicsit játékként élvezed ezt a dolgot, akkor ez teljesen más.

Ahhoz, hogy te is játékként játszd, az  amit gyakorlatilag megtehetsz, hogy ami szenvedést, aggodalmat, kétségbeesést okoz benned az, hogy van mögötte egy félelem.

 

De ha megérted ezeket a dolgokat, akkor elkezd ez a félelem másként alakulni az életedben.

De mi történik valójában?

 

Ha megnézzük a körülöttünk lévő dolgokat, szükség lenne-e valójában bármilyen áremelésre?

Valójában nem. Tehát a helyzet az, hogy minél jobban romlik a pénznek az értéke – és ezt nem csak Magyarországra értem; és itt a Magyarország alatt a magyar területen élő embereknek az életét értem, nem pedig a Magyarország nevű vállalatot, ami be van jegyezve az amerikai tőzsdére, tehát nem mint vállalat, hanem mint területről beszélek, és ennek a létezése ugye már “közkincs”- Tehát elkezdett az embereknek a bizalma meginogni, és ez azt okozta, hogy maga a pénz elkezdett értéktelenedni, mondhatni azt, hogy inflálódni.

De az a helyzet, hogy elkezdtek rájönni az emberek arra, hogy annak a pénznek ami a kezükben van, valójában abban nem sok minden van. Nincsen fedezete neki. Mint ahogy annak idején kivették a dollár mögül is, akkor betették ezt a szlogent: “Bízzunk Istenben.”; “Trust in God.” -ez van rajta a dolláron.

 

Amikor ilyen jellegű dolgok történnek, meg kell érteni, hogy mi van.

Egyrészt:

Elkezdett az emberek bizalma meginogni.

Másrészt:
Mi az oka annak, hogy mondhatni megszorításokat kezdtek el bevezetni, hogy szorosabbra helyezték a törvényeket, másképp tudsz megélni.

 

Mondjuk itt a KATA törvényekre gondolok.

Nagyon egyszerű a dolog:

Bizonyos csapokat elzártak ahonnan úgymond   finanszírozták a dolgokat. A dolgok alatt sok mindent érthetünk, de ami a lényeg, hogy azok, akik ezt csinálják, ugyanazon az életszínvonalon próbálnak és akarnak élni ugyanazokkal a költségekkel, de nekik ezt valahonnan el kell venni.

De mivel ezt a csapot elzárták, ahonnan finanszírozva volt, most valahonnan máshonnan kell finanszírozni.

 

A másik lényeges dolog, hogy mindig az ilyen nagy felbojdulás egy figyelemelterelés.  És a figyelemelterelés onnan indul, hogy az energiaárak elkezdtek növekedni.

 

Amiről két évvel ezelőtt beszéltem, hogy egy ilyen gazdasági válság elé nézünk, amit lehet jól vagy rosszul megélni.

Kérdés az, hogy Te mit akarsz? Jól vagy rosszul megélni?

Mindig egyetlen egy dologban kell gondolkodni. Amikor látsz egy szabályt, ha elkezdesz harcolni a szabállyal, akkor elkezd maga alá gyűrni.

Másrészt amikor egy olyan dolgot hoznak a fejed fölött, ami neked nem oké, ilyenkor ahogyan ez elkezd maga alá gyűrni, az megvisel lelkileg, érzelmileg az egész dolog.

Ilyenkor mindig az történik, hogy a saját célodról való figyelemelterelés történik.

 

Tehát az életben lenni kellene célodnak.

És a célod irányába olyan szabályokat, korlátokat lehetne meghozni, ami sokkal magasabb rendű szabály, mint az amit neked a fejed fölött meghoznak.

 

Mert neked egyetlen egy dolgod van ebben a világban, hogy kitalálj magadnak egy játékot, kitaláld hogyan éreznéd magad jól ebben az életben, és ebben az irányba célokat, fő célokat kellene, hogy kitűzzél, és hogy ténylegesen ebbe az irányba kellene egy cselekvési tervet összepakolni.

 

Nos ha nincsen cél, akkor onnantól kezdve az egészet megette a fene. Ez sajnos így van.

 

Miért?

 

Gondolj csak bele egy sportolónak az életébe, a sportolónak alapvetően van egy életmódja, és az életmódjába beletartozik az, hogy olyan dolgoknak kell lennie vagy éppen sokkal jobb állapotba tudja hozni a súlyát, a kondícióját. És nagyon nagyon sok szabályt be kell tartani pl. egy olimpikonnak és ezeket a szabályokat folyamatosan ugyanúgy szigorítják.

 

Ez az egyik része.

 

A másik meg az, hogy egy olpimikonnak is egyre magasabb dolgokat kell megugrani. Tehát hogy neki is nehezítve van a pálya.

Pl. az, hogy az élelmiszerek nem olyan minőségűek, nem feltétlenül alkalmasak emberi fogyasztásra, ezzel is meg kell küzdenie, meg azzal is, hogy nem olyan minőségű a levegő amilyennek lenni kéne, hiszen neki ott a légzéstechnikája, és minden ami levegővel kapcsolatos, vagy nem olyan minőségű vizet iszik, ha pl. nem a Nacsa Misi rendszerén keresztül issza a vizet. Ezzel óriási problémát lehetne elkerülni. Isznak mindenféle ásványvizet, de ha megnézzük, igazi élővizet nagyon kevés sportoló iszik. Pedig ugye a testünknek, agyunknak 75%-a víz, tehát neki ezzel valamit kezdeni kell, mert ez gyakorlatilag szükséges

az élethez.

Ezen kívül amit észrevettem, ha valami olyan jellegű problémája/baja van neki, akkor gyógyszerekkel és egyéb ilyen dolgokkal kezdik el megpróbálni helyrehozni a testét, de látjuk azt, hogy az utóbbi időben nem egy, nem két sportoló elszállt. Tehát hogy kiment a testéből gyakorlatilag, itt hagyta.

Lehet, hogy egy picit most ez fura neked, hogy én ezt mondom, de az a helyzet, hogy az ember nem csupán egy test.

 

A testedben élsz itt, de alapvetően nem egy test vagy, hanem egy szellemi lény.

 

Ha olyan szintű orvosok foglalkoznának pl. a sportolókkal, mint Dr. Tápai Mária (akiről a drtapai.hu weboldalon el tudsz róla olvasni egy jó pár dolgot) akkor valószínű, hogy sokkal jobb lenne a tesljesítménye. De nem ilyen orvosok foglalkoznak velük. Általában vagy egy pszichológus vagy egy pszichiáter foglalkozik velük, mert ugye “fel kell dolgozni a sikert”.

Megint csak nehezített pálya, mert mondhatni azt, hogy gyakorlatilag nem értenek a dolgukhoz, de tényleg nem értenek a dolgukhoz úgy, ahogyan azt kell, és az egyik legjobb bizonyítéka az, hogy gyógyszereket használnak.

 

Tehát alapvetően egy lelki problémára miért kell gyógyszert használni azt összeraktad már? Mert én nem.

 

Ez olyan, mint a hogy kerül a húsvétba a nyúl meg a tojás. Érted?

Ha azt mondják, alapvetően, hogy ez egy keresztény ünnep, ugye itt a bárányról szólna a dolog, de hogy kerül oda a nyúl meg a tojás? Ez hasonló, hogy a lelki problémát hogy lehet megoldani gyógyszerrel.

 

Ez is egy nehezített probléma, ezzel is meg kell neki küzdeni, mert gyakorlatilag egy olyan ember foglalkozik vele, aki valószínű, nem igazán érti a dolgát.

 

És emellett ugye még ott van az edzője, aki professzionális szinten érti azt, amit csináltat vele. Itt kevés esetben látom azt, hogy nem értenek ahhoz, amit csinálnak. Tehát ez egy érdekes dolog.

 

De ugyanígy ő, mint ahogy Te is nehezített pályán vagy az életben.

 

De ez az olimpikon megnyeri a bajnokságot. De miért?

Azért, mert elkezdett szembemenni a szabályokkal? Dehogyis! Egyáltalán nem erről van szólt a történet. Hanem, hogy neki van egy célja. És ezt a célt, úgy döntött, hogy bármi áron meg fogja valósítani, természetesen a szabályoknak a betartásával.

És megnyeri az olimpiai bajnokságot? Meg. És köszöni szépen, jól van, és elérte a célját.

De mi van akkor, ha ennek az olimpikonnak kivesszük a célját?

Elmondom neked, hogy már az ételekkel nem tudott volna mit kezdeni, és elhízik mint egy kisdisznó, és akkor na azzal legyél olimpiai bajnok..Nem tud.
És ott van a víz. Ha azzal valamit nem kezdenek, akkor ott megint megbukott volna a történet. Tehát ha neki nincsen célja, akkor talált volna ezeregy olyan kifogást arra, hogy miért ne csinálja meg ezt az egész dolgot. És vannak olyanok különben, akik ténylegesen ki is találnak kifogásokat, hogy miért nem nyerik meg a bajnokságot, meg szembemennek a szabályokkal, meg zsörtölődnek. Nem kell.

Nagyon egyszerű a helyzet:
Hozz egy magasabb rendű törvényt.

 

És az, amit neked be kell tartani, az eltörpül mellette. Ezt úgy tudod csak megtenni, ha van egy célod az életben.

 

Mert ha van egy célod az életben, akkor ténylegesen afelé futsz, és az a helyzet, hogy annak a megvalósításának az érdekében viszont óriási segítséget tudunk adni számodra. Abban az esetben persze, ha te is szeretnéd.

 

Tehát tedd félre azokat a kifogásokat és félelmeket amik miatt gyakorlatilag elkezdesz sopánkodni, mert pl. az, hogy felmentek az árak, igen, ez egy probléma. Ott a másik probléma, hogy átállították ezt a vármegye és főispánság dolgot. Mindenki azt hitte, hogy “ó, hát ez csak egy névváltoztatás, nincs emögött semmi”- de észre kell venni, hogy elkezdik visszaállítani a királyságot.

Tehát gyakorlatilag afelé megyünk el, ahol földesurak, kezébe kerültek a dolgok és a földesurak irányítottak.
Magyarán mondva elindult egyfajta centralizáció/ központosítás és ennek a részét képezi az, hogy most ezt a KATA adótörvényt megváltoztatják, vagy megváltoztatták, ami vagy marad vagy nem.

Ha lebontják a parlamentet, akkor nem marad. Ez egyértelmű.

De ugyanez lesz, mint az összes többi tüntetéssel. Lesöprik az asztalról. És mi fog történni? Be is vezetik és nagyjából egy fél év múlva el is felejtik, hogy ez a dolog megszületett és megváltoztatták.

Nekik is van egy céljuk.
Valami irányába megy ez az egész. Itt most centralizáció van, elkezdik visszaállítani a régi dolgokat és nem azért, mert ez így a magyarság, úgy a magyarság..-semmi köze nincs hozzá. Ennek a Magyarország nevű amerikai vállalatnak hívunk semmi köze nincs a magyarsághoz ilyen szempontból. Köszönőviszonyban nincsenek egymással.

Túl kell látni azokon a dolgokon, amiket mondanak neked!

És meg kell nézni az alját annak, amit mondanak neked.
Ezt úgy tudod megnézni, hogy meg kell nézni az alapját azoknak az adatoknak és ténylegesen van ez az úgynevezett “tanulás könyv”, A Tanulás alapvető kézikönyve egyébként az fgsakademia.hu-n meg tudod rendelni, hogy ha szeretnéd.

Én is rendszeresen járok tanulni és képzem magam, itt van Nacsa Misi, ő is. Ő foglalkozik a vízzel és a testnek a regenerációjával. Lehet, hogy kéne használni a termékeit, és itt van Dr. Tápai Mária, lehet, hogy éppen ő fog segítséget nyújtani abban, hogy a testedet rendbe tudd szedni, hogy ne az legyen, hogy elkezdesz hülyeségeket csinálni a testeddel kapcsolatban, mert hogy lehet azért… Ő ért ahhoz, amit csinál. Ennek eredménye, hogy nagyon sok embernek sikerült már neki segítséget nyújtani. És itt van ugye Gémesi Edit, aki az élettér regenerációval, a penészfaló egységgel foglalkozik. Ő ebben tud segíteni neked, hogy az élettered rendbe tudjon kerülni.

Én pedig abban tudok segíteni neked, merthogy 14 éves korom óta az embereknek a lelkivilágával foglalkozok, hogy ténylegesen segítsek neki helyrejönni…és ez tényleg egy óriási problémakör, hogy nem akarják azt, hogy Te jól legyél. Hogy kik nem akarják? Hát gyere rá Te.

Tehát alapvetően miért van az, hogy félelemkeltés van, folyamatos felbolydulás van. Ha megnézzük azt, hogy most akik jönnek hozzám, embereket kell elküldenem vagy vissza küldenem Dr. Tápai Máriához, mert nem tudok velük foglalkozni, mert olyan szereket kezdtek el vele szedetni amikkel ilyenformán abban a helyzetben nem tudunk mihez kezdeni, ameddig nincs kitakarítva a szervezete tőle. Ha egyáltalán olyan szinten van, hogy ki lehet, vagy ki akarja takarítani magából.

Tehát ez egy probléma.

De ha tényleg szeretnél változtatni az életeden, és szeretnéd az én segítségemet megkapni, akkor van egy Személyiség- és életcél teszt, aminek van most már facebook oldala is: https://www.facebook.com/fgsteszt, vagy felmész a www.fgsakademia.hu oldalra és ott megtalálod a Tesztek fülre kattintva, ahol meg tudod rendelni. Ezzel a teszttel ki tudjuk deríteni, hogy neked most jelenleg hol van a problémád. Teljes mértékben, nem 100, hanem 1000% biztos vagyok abban, hogy ez a teszt tökéletesen működik.

Nincs ehhez hasonló másik teszt.
Nem azért, mert ezt én mondom és nem azért mert ez az én tesztem, hanem mert nagyjából mostmár olyan 4-600 embernek a visszajelzése alapján azt mondhatom, hogy a teszt tökéletesen működik.

És meg tudjuk nézni azt, hogy neked pontosan hol van a problémád, és pontosan azzal fogunk tudni foglalkozni. Tehát az, hogy a vállalkozásodat hogyan fogod tudni tovább vezetni, vagy hogy az életedet hogyan fogod a továbbiakban élni vagy hogyan fogod változtatni, az azon múlik, hogy te milyen állapotban vagy!
Ha rossz állapotban vagy, akkor gyakorlatilag beadod a derekad olyan dolgoknak, amik nem fognak neked jót tenni.

  • De tudsz előre menni!
  • Képes vagy változtatni!
  • Képes vagy bármilyen körülmények között túlélni és megvannak az eszközeid ahhoz, hogy a célodat meg tudd valósítani.

Ebben tudok neked segíteni, hogy olyan eszközöket adok a kezedbe, és olyan adatokat adok a számodra, ohy a célodat ténylegesen meg tudd valósítani!

Megosztás:

Megosztás:

További bejegyzések:

A legmagasabb minimálbér?

A legmagasabb minimálbér?   Ez a blogbejegyzésem arról fog szólni, hogy miért fontos, hogy gazdaságilag rendbe kerülj, és mutat is

Scroll to Top